ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία ξεκινάει περίπου το 1976, όταν για πρώτη φορά η γειτονιά που βρισκόταν ο οικογενειακός φούρνος της οικογένειας Ιωσηφίδη στην Νέα Καρβάλη, πλημμύρισε με το άρωμα των φρεσκοψημένων κουραμπιέδων.

Οι πελάτες του μικρού τότε αρτοζαχαροπλαστείου, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δωρεάν το αποτέλεσμα μιας παλιάς παραδοσιακής συνταγής της γιαγιάς Μαρίας απο την Καππαδοκία. Η συνταγή αυτή ταξίδεψε μέσα στις γενιές, καλά κρυμμένη στην καρδιά και στην ψυχή της οικογένειας Ιωσηφίδη.

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας αυτού του παραδοσιακού γλυκίσματος, που ο κύριος Πρόδρομος Ιωσηφίδης κατάφερε να συνδέσει με το όνομά του, κάνοντας το έτσι γνωστό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Απο τότε μέχρι σήμερα, 40 χρόνια μετά, η συνταγή έχει βελτιωθεί, η ποιότητα έχει φτάσει στο μέγιστο και ο μικρός φούρνος έγινε ένα σύγχρονο εργοστάσιο. Το προσωπικό της επιχείρησης , παρασκευάζει καθημερινά χειροποίητα γλυκίσματα, που λόγω της αυθεντικής και γνήσιας γεύσης τους, ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το μυστικό είναι οι ωραίες αναλογίες, τα αγνά και άριστης ποιότητας υλικά, το σωστό ψήσιμο και φυσικά η αγάπη της οικογένειας Ιωσηφίδη.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας. Βρείτε όλες τις πληροφορίες για να μας επισκευφθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο της τοποθεσίας ή ακολουθήστε τον σύνδεσμο του Facebook για να μάθετε περισσότερα για μας.

Κεντρικό ΒΙ.ΠΕ Καβάλας

Τηλ: 2510361485

Fax: 2510361486